ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1. Κατασκευή επίπλων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή επίπλων όπως σύνθετων, κουζίνας, τραπεζαρίας, κρεβατοκάμαρας και παιδικού επίπλου με γνώμονα την ποιότητα και το έξοχο αισθητικό αποτέλεσμα. Ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο του επίπλου με υψηλή αισθητική και διαχρονικότητα.

2. Σχεδιασμος + Decoration

Ερχόμαστε στο χώρο σας έτσι ώστε να αποτυπώσουμε τις ακριβείς διαστάσεις του και να συζητήσουμε μαζί σας για αυτό που θέλετε.
Σχεδιάζουμε για σας ολοκληρωμένες προτάσεις χώρου, βρίσκοντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις δικές σας ανάγκες και ιδιαιτερότητες του χώρου σας. Δημιουργούμε έπιπλα που ταιριάζουν απόλυτα στις διαστάσεις του χώρου σας, με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ειδικές κατασκευές επίπλων για τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις χώρου.

κατασκευή επίπλων τραπεζαρίας
κατασκευή επίπλων σε χρώμα επιλογής

3. Παραδοση – Τοποθετηση

Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη τοποθέτηση των παραγγελθέντων επίπλων στον χώρο σας.
Η μεταφορά και η τοποθέτηση γίνεται από εμάς έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα έπιπλα θα φτάσουν και θα τοποθετηθούν ανέπαφα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

4. After sales service

Είμαστε κοντά στον πελάτη και πάντα διαθέσιμοι για την ενημέρωση και την εξυπηρέτηση του.

5. Remake

Αλλάξτε τα έπιπλα σας και χαρείτε ξανά.
Αναλαμβάνουμε την επισκευή και ανανέωση των επίπλων σας, με άμεση εκτίμηση του κόστους επισκευής.
Μπορείτε να στείλετε μια φωτογραφία με το προβληματικό έπιπλο, μαζί με μια σύντομη περιγραφή του προβλήματος και τα στοιχεία επικοινωνίας στο email info@epiplamentas.gr.
Παραλαμβάνουμε τα έπιπλα από το χώρο σας, τα επισκευάζουμε και σας τα επιστρέφουμε.